Ego novosti

Predstavljamo vam novi Ego traktor

Predstavljamo vam novi ego traktor

Predstavljamo vam novi Ego traktor

U ovom blogu predstavljamo vam novi Ego traktor, najnoviji dodatak EGO kolekciji u 2024. Savršen je za veće površine sa raznovrsnim i neravnim terenom. Donosi vam prednosti Z6 baterijske kosačice, ali sa dodatnim beneficijama.

Prednosti posedovanja Ego traktora

1. Lako za košenje velike površine

Košenje većih površina poput livada zahtevalo bi puno vremena sa bežičnom kosačicom, i fizički bi bilo naporno za korisnika. Sa traktorom taj napor ne postoji. Napaja se sa šest EGO baterija, koje mogu biti bilo koja kombinacija izlazne snage. Ima snagu od 22 konja što čini košenje velikih površina lakim. Time se eliminiše napor koji je potreban pri guranju bežične kosačice neki duži vremenski period.

2. Višenamenski

Dizajn EGO traktora unapređen je da bude koristan i za druge stvari, a ne samo za košenje. Opremljen je kukom za vuču, radi veće praktičnosti. Sada možete priključiti prikolice za pomoć u prenošenju alata ili materijala po vašem imanju.

3. Košenje neravnog terena

Košenje neravnih travnjaka može biti teško sa bežičnim kosačicama poput EGO LM2135E-SP. Sa njihovom niskom visinom reznog dna, mogu zapeti i oštetiti se na neravnim travnjacima.
EGO traktor za travu, s druge strane, ima rezno dno koje je dovoljno visoko od tla da može kositi neravan teren bez zapinjanja. Ovo smanjuje rizik od tupenja noževa usled struganja po travnjaku.

4. Lakše košenje duže trave

Zbog dizajna, traktori za travu su viši od tla i mogu lakše kositi dužu travu bez blokiranja bočnog izlaza. Sa 12 podesivih visina, možete početi košenje duže trave na većoj visini, pre nego što je pokosite na nižem podešavanju.

5. Lakše košenje nagibnih travnjaka

Možete kositi nagibne travnjake sa bežičnim kosačicama, ali guranje uz nagib može biti teško. Kosilice za vožnju poput traktora za travu mogu jednostavno savladati nagib dok kose, bez potrebe za guranjem. Sa snagom ekvivalentnom motoru od 22 konjske snage, EGO traktor za travu ima više nego dovoljno snage da savlada i najstrmije travnjake.

Koja je razlika između Ego traktora i Z6 kosačica za travu?

Ego traktor vs Z6

EGO bežične kosačice za vožnju i traktori za travu dolaze opremljeni sa reznim sistemima i opcijom za malčiranje ili skupljanje pokošene trave. Osim toga, postoje ključne razlike između EGO Z6 kosačice i EGO traktora za travu.

Nudeći tehnologiju nulte okretnosti, koja omogućava vozaču da manevriše oko uskih uglova i kosi u uskim prostorima, EGO Z6 kosačice poput ZT4201E-L su savršene za velike travnjake gde nije potrebno drugo održavanje osim košenja.

S druge strane, EGO traktor za travu je bolji izbor za velike posede koji zahtevaju puno održavanja. Lakši je za 20 kg od EGO Z6 kosačice i postavljen je više od tla. TR4200E traktor za travu bolje savladava strme nagibe i raznovrsne terene i uslove.