Ego novosti

Ego Kombi je krenuo po Srbiji!

Ego Kombi je krenuo po Srbiji!

Ego Kombi je krenuo po Srbiji!

Uzbudljivo putovanje Ego Kombija koji je krenuo po Srbiji, započelo je nedavno. Cilj ovoga jeste praktično predstavljanje revolucionarnih baterijskih uređaja za održavanje eksterijera. Jedna od prvih prezentacija održana je u sportskoj organizaciji Srem022.

Iako je prvobitno planirano da se prezentacija održi na sportskoj akademiji, prebačena je na drugu lokaciju zbog neočekivane prevremene potrebe za košenjem terena. Naš domaćin je pravi perfekcionista kada je reč o održavanju travnjaka. Insistira na besprekornom izgledu svakog centimetra. Pored toga, vodi se evidencija o vremenu košenja, visini košenja kao i vremenu zalivanja travnjaka.
Zaista, kada smo započeli prezentaciju na terenu dimenzija 130x15m, bilo je očigledno da je svaki detalj pažljivo isplaniran i izveden.

Prezentacija Zero Turn kosačice

U našu Zero Turn kosačicu ubačeno je 4x10 Ah i 2x12 Ah baterija. Na terenu je radio jedan od njegovih ljudi, koji je očigledno bio veoma vešt u svom poslu. Naši momci nisu ni bili potrebni za prezentaciju! Volan je preuzeo radnik, koji je vozio traktor sa lakoćom, kao da je to radio već decenijama. Brzo smo shvatili da imamo pravog stručnjaka na ovom terenu.

Naš prvi korak bio je detaljan pregled rada uređaja pod vođstvom Đorđa (našeg stručnjaka za EGO alate). On je podešavao visinu košenja na odgovarajući nivo i precizno pokosio delove terena, uz pomno praćenje naših domaćina. Nakon potvrde da je sve u redu, domaćini su preuzeli vođstvo i krenuli u košenje celog travnjaka. Sa svakim pokretom, travnjak je postajao sve lepši, ostavljajući iza sebe savršeno ravnu zelenu površinu.

A baterije? Indikator napunjenosti svih ubačenih baterija, spustio se samo za jednu crticu.

Kada su se lično uverili u snagu ovih uređaja, odmah su se odlučili za kupovinu istih, pokazujući da je ovo zaista bila uspešna prezentacija.

Iako je ovo bila prezentacija za Zero Turn kosačicu, njihova želja za dodatnim alatima kao što su profi makaze za živu ogradu i duvač, samo je potvrdila da smo na pravom putu ka promovisanju revolucionarnih rešenja za održavanje dvorišta.

Prva prezentacija je bila izuzetno uspešna, što je olakšalo proces prodaje. Snimci i slike koje smo napravili pomoći će nam da podelimo ovaj uspeh i sa vama. Sada sa nestrpljenjem čekamo nove prilike da predstavimo naše proizvode širom Srbije.

Više fotografija možete pogledati ovde.

Ego kombi i kod Vas

Ako ste zainteresovani da se pridružite u ovom putovanju ka boljoj budućnosti i da organizujete prezentaciju u vašem dvorištu, klubu, hotelu ili poslu slobodno nas kontaktirajte

Budite deo revolucije u održavanju zelenih površina sa Ego Kombijem i čistom, održivom energijom.

Related Posts