Osvajamo Sajam turizma U beogradu 2024. sa našim Ego alatima!

Ove godine Ego alati su izašli na Sajam Turizma u Beogradu. Turistički svet doživeo je revoluciju zahvaljujući inovativnim Ego alatima na baterije. Ova tehnološka čuda nisu samo korak napred, već su korak ka potpunom preobražaju korisničkog iskustva.

Pod motom "Čist vazduh i to bez muke, pravi odmor i to bez buke," Ego alati su osvojili srca posetilaca Sajma. Oni su s oduševljenjem prilazili našem štandu, želeći da saznaju više o ovim alatima. 

Bez obzira da li se radi o hotelima, apartmanima ili kampovanju u prirodi, EGO uređaji nude rešenje za očuvanje čistog vazduha bez muke, ali i boravak bez buke. 

Kako to utiče na turizam?

Da li ste vlasnik nekih od turističkih objekata gde ljudi stalno cirkulišu? Da li uvek birate kada je pravi trenutak da pokosite i sredite okolinu vašeg objekta?

Zbog čega to radite?

Da li zbog buke i gasova koje uređaji, poput kosačica, makaza za ogradu i slično, proizvode?

E, sa Ego alatima se sve te muke rešavaju lako. Uređaji koji su manje bučni nego benzinski, koji nemaju izduvne gasove, lako se dopunjavaju i skladište. Zato mogu da se koriste i kada su vam gosti u blizini, a da njima ne smetaju buka i izduvni gasovi.

Sajam Turizma Beograd
Osvajanje Beogradskog Sajma Turizma 2024. sa našim Ego alatima!
Ego osvaja sajam turizma
Ego alati na sajmu turizma u Beogradu

Naš tim bio je tu da lično i praktično pokaže posetiocima sve prednosti korišćenja Ego uređaja u turističkim objektima. Stručnjaci su bili na raspolaganju za odgovaranje na pitanja i pružanje dodatnih informacija, stvarajući direktnu interakciju sa zainteresovanima.

Prisutnost na Sajmu nije bila samo promocija proizvoda, već i prilika da delimo s posetiocima viziju bolje budućnosti turizma. Reakcije posetilaca jasno ukazuju na to da smo postigli ono što smo želeli – inspirisali smo ljude da razmišljaju o drugačijem korisničkom doživljaju.

Beogradski Sajam Turizma 2024. obeležen je kao platforma gde smo zajedno gradili most ka putovanju u budućnost – čistiju, tišu i održivu.

Ukoliko želite ovde možete pogledati naš foto i video materijal sa sajma.

Sve naše prethodne događaje ali i najave narednih možete pronaći u sekciji događaji