Ego prezentacije cover

Moto-Bike firma iz Kaća je organizovala dve edukacije i prezentacije EGO inovativnih baterijskih uređaja, održanih 27. januara i 3. februara 2024.
Ove prezentacije imale su za cilj da pokažu kako EGO uređaji ne samo da pozitivno utiču na životnu sredinu, već i olakšavaju svakodnevne poslove - sa manje troškova, manje buke i bez štetnih izduvnih gasova.

Ego prezentacije - Vizija ega?

Ego Power Plus je prepoznat kao lider u proizvodnji baterijskih uređaja za domaćinstvo i profesionalnu upotrebu. Njihova vizija je stvaranje visokoefikasnih alata koji ne samo da ispunjavaju potrebe korisnika, već i smanjuju negativan uticaj na okolinu. U skladu sa rastućom potrebom za održivim rešenjima u današnjem svetu, mi smo odlučili da se pridružimo Ego Power Plus zajednici i doprinesemo ovoj promeni koja je samim tim bolja za nas i naše zdravlje.

Ego prezentacija prvi teorijski deo

Na edukaciji je poseban naglasak bio stavljen na tehnologiju baterijskih uređaja. Predavači su stručno objasnili prednosti korišćenja baterijskih alata u poređenju sa tradicionalnim benzinskim ili drugim baterijskim uređajima.

Najveća prednost Ego baterija u odnosu na druge je u njenoj konstrukciji koja sprečava pregrevanje. Više o tome možete pročitati na blogu klikom ovde.

Pored edukacije o baterijama i uređajima, učesnici su imali priliku da uživo isprobaju različite Ego Power Plus uređaje. Od kosačica do trimera, multifunkcionalnih uređaja i ostalih, svaki je pokazao visok nivo performansi uz istovremeno očuvanje životne sredine. Brojne su prednosti korišćenja baterijskih uređaja, uključujući lakše održavanje bez skladištenja goriva, niže troškove pokretanja (bez kupovine goriva) i manje održavanja u poređenju s tradicionalnim uređajima (nema servisa).

Nakon edukacije i prezentacije, prisutni su iskazali izuzetno pozitivne komentare i utiske. Mnogi su istakli impresioniranost performansama baterijskih uređaja i trajanju baterije, istovremeno izražavajući zadovoljstvo zbog manje buke uređaja tokom rada čak i u zatvorenom prostoru.

Krenite na vreme i pridružite se našoj revoluciji u održavanju domaćinstva, ali i vaše okoline.

Više video i foto materijala sa ovog događaja možete pogledati ovde.