Održana je prezentacija Ego uređaja u firmi Benasi Negotin

Srbija je u pokretu ka električnoj budućnosti, korak po korak, grad po grad. U tom duhu, 08. maja 2024., ispred firme Benasi u Negotinu, održana je prezentacija Ego uređaja, predstavljajući jedan od mnogih koraka ka održivijem i ekološki osvešćenijem društvu.

Kao što smo najavili, Ego kombi krenuo je na putovanje po Srbiji, imajući za cilj podizanje svesti o Ego uređajima i baterijskim alatima uopšte. Ali to nije samo putovanje promocije, već prilika za sve zainteresovane da lično isprobaju i uvere se u kvalitet Ego alata.

Povodom toga, jedan od naših distributera odlučio je da iskoristi Đurđevdanski vašar koji se održavao u Negotinu tog dana. Naša ekipa je imala privilegiju da bude deo te živahne atmosfere, na šetalištu gde stanuje naš domaćin. I tamo, usred gužve i cirkulacije ljudi, Ego uređaji su privukli pažnju tih posetilaca. Bilo je mnogo upita o EGO brendu, samim uređajima, a posebno o traktorima. Dosta ljudi je već znalo i čulo o Ego brendu, ali ovako su mogli lično da isprobaju uređaje i uvere se u njihov kvalitet. Oduševljenje prolaznika nije manjkalo, a mi smo i više nego zadovoljni uspešnošću ove prezentacije.

Hvala domaćinima iz firme Benasi na lepo provedenom danu i na njihovom angažovanju.

Ali ovo nije kraj!

Ukoliko ste i vi zainteresovani da naše uređaje predstavite u vašem mestu, nemojte oklevati!
Kontaktirajte nas na 021/456-789 i pridružite se pokretu ka održivoj, lepšoj i lakšoj budućnosti!

Prezentacija Ego Uređaja - Benasi Negotin
Prezentacija Ego Uređaja
Prezentacija Ego uređaja u Benasiju

Pratite Ego kombi na njegovom putovanju - sledeća stanica može biti baš u vašem gradu!