Ego Alati na 91. Međunarodnom Poljoprivrednom Sajmu u Novom Sadu

Svake godine, u Novom Sadu, održava se jedan od najvažnijih događaja za poljoprivrednike, inovatore i entuzijaste iz regiona - Međunarodni Poljoprivredni Sajam - Novi Sad. Ove godine, na svom 91. izdanju, Sajam je ponovo okupio hiljade posetilaca i izlagača, a mi smo ponosni što smo bili deo ovog impresivnog spektakla.

Međunarodni Poljoprivredni Sajam u Novom Sadu je mesto gde se susreću najnoviji trendovi, tehnologije i prakse koje oblikuju budućnost poljoprivrede. Ovaj sajam privlači izlagače iz preko 60 zemalja i više od 140.000 posetilaca svake godine. Za nas u Ego Alatima, učešće na ovakvom događaju predstavlja izvanrednu priliku da prikažemo našu najnoviju tehnologiju i alate na baterije koji premašuju sva očekivanja.

91. Međunarodni poljoprivredni Sajam - Novi Sad

Osim prezentacije naših proizvoda, sajam nam je pružio priliku da se povežemo sa mnogim poljoprivrednicima, distributerima i poslovnim partnerima. Razmena ideja i iskustava sa stručnjacima iz različitih oblasti bila je neprocenjiva. Upoznali smo se sa potrebama i izazovima sa kojima se svi danas suočavaju, što će nam pomoći da unapredimo naše proizvode i usluge u budućnosti.

Pored našeg štanda su stalno zastajali ljudi i interesovali se za EGO alate. Posetioci su pokazali izuzetno interesovanje za naše baterijske alate, ali to nas ne iznenađuje s obzirom na prednosti koje nude. Naši proizvodi su ekološki prihvatljivi, tihi, efikasni, dugoročno isplativiji i jednostavni za korišćenje, što ih čini idealnim za one koji teže održivosti i efikasnosti.

Demonstracije uživo su privukle veliku pažnju, omogućavajući posetiocima da se sami uvere u snagu i pouzdanost naših alata. Posebno su bili oduševljeni našim novim modelima traktor kosačica, kosilica, trimera i motornih testera na baterije. Oni su se pokazali kao savršena rešenja za svakodnevne zadatke na održavanju domaćinstva.

poljoprivredni sajam ego alati
Ego alati sajam poljoprivrede deca na Ego baterijskim traktorima
Ego alati 91. Međunarodni Poljoprivredni Sajam
Međunarodni Poljoprivredni Sajam Ego alati
91. Međunarodni Poljoprivredni Sajam - Novi Sad​
Ego traktor Međunarodni Poljoprivredni Sajam Ego alati

Učešće Ego Alata na 91. Međunarodnom Poljoprivrednom Sajmu u Novom Sadu je bilo izuzetno uspešno. Veliki odziv i interesovanje za naše baterijske alate pokazali su da smo na pravom putu.

Radujemo se budućim susretima i novim prilikama za saradnju!

Ukoliko i vi želite da se upoznate sa našim uređajima, da ih testirate i lično isprobate, kontaktirajte nas i zakažite prezentaciju. Naš Ego kombi stiže u prvom slobodnom terminu kod vas. Proverite naš kalendar događaja ovde.